SUSHI EIGHT BEEK EN DONK

Recentebeoordeling


3 sterren uit 326 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi Eight Beek en Donk. Meer weten? Ontdek meer

18 mei 2024 om 12:33 Hele goede prijs kwaliteit verhouding, altijd lekkere sushi en veel keuze!
2 mei 2024 om 18:32 De sushi was okay sommige waren iets te groot maar niemad is perfect. Ik had extra vroeg beteld om dat ik veel review's las over langen wachtijd bezorging ze deden er een uur over best schappelijk.
21 apr 2024 om 20:53 De warme gerechten waren ze vergeten te leveren, dus moeten bellen, en kreeg het als nog geleverd.
6 apr 2024 om 14:19 Omdat ze niet konden leveren wat ik wilde hebben, had ik gevraagd mijn bestelling te annuleren. Dit is echter niet door hun gedaan, ook niet na bellen. Thuisbezorgd heeft het geregeld, maar dit bedrijf vertrouw ik niet meer.
27 mrt 2024 om 9:33 De afgesproken tijdstip is enorm lastig voor hun om te bezorgen. Na bellen en duidelijk zijn geweest konden ze het opeens meteen bezorgen ipv halfuur later. Heel jammer.. Sushi smaakte wel goed
24 mrt 2024 om 22:30 lekker maar duurt lang voor het bezorgt wordt
24 mrt 2024 om 10:27 Het eten is bij jullie altijd geweldig maar 2 uur wachten op je eten Kan echt niet
23 mrt 2024 om 21:44 Bezorgtijd gaf aan 60-90 minuten, wat al lang is. Na 1 uur en 45 minuten gebeld, duurt nog een kwartier. Uiteindelijk langer dan 2 uur geduurd. Echt drama. Eten was daarentegen wel lekker maar geen excuses of niks. Erg jammer.
23 mrt 2024 om 20:14 Besteld om 18:15 uur en om 20:15 uurwachten we nog... nooit meer dus...
3 mrt 2024 om 8:18 Expres een pre order gedaan om 16.30uur voor bezorging om 18.00 uur. 5 minuten voor bezorgtijd een tel dat het 18.30 uur wordt, om 18.40 uur nog niets. Uiteindelijk om 19.00 uur bezorgd. Wel met wat lekkers voor de kinderen als excuses. Eten was goed
2 mrt 2024 om 22:54 Duurde 2,uur maar bezorger vond dat ook vervelend en gaf me een coupon voor 5 euro korting opvolgende bestelling... Dat was netjes. Eten was heerlijk
24 feb 2024 om 21:23 Heerlijk!!!! Zoals altijd!!