SUSHI EIGHT BEEK EN DONK

Recentebeoordeling


3 sterren uit 331 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi Eight Beek en Donk. Meer weten? Ontdek meer

7 jul 2024 om 19:26 Was heel lkkr net als altijd. Aleen lang moeten wachten.
30 jun 2024 om 21:39 Besteld om 17:11 voor bezorging om 18:15. Om 18:30 werden we gebeld dat het uitliep en 19:15 werd door drukte. Echter hebben we gewacht en 2 keer zelf na gebeld om 19:30 en 20:30 waar bestelling bleef. Om 21:00 zelf op moeten halen. Tegen compensatie
29 jun 2024 om 20:39 Ik had rond half 4 gebeld voor een kleine bestelling die om 17 uur bezorgd zou moeten worden. 16.55 werd ik gebeld dat de rijst te hard was en ze t opnieuw moesten gaan maken, vertraging half uur.Netjes dat ze belde maar doe dan iets ter compensatie!
15 jun 2024 om 22:04 Stipt op tijd bezorgd.En eten normaal ook altijd goed,alleen dit keer was de rijst niet goed bij geen van de gerechten,niet goed gekookt,heel slap.
26 mei 2024 om 19:31 Half 5 besteld en om half 7 bellen ze op dat het om 7 uur bezorgt zou worden nu zijn we weer half uur verder en nogsteeds super slecht altijd super lang wachten meer dan 2 uur
18 mei 2024 om 12:33 Hele goede prijs kwaliteit verhouding, altijd lekkere sushi en veel keuze!
2 mei 2024 om 18:32 De sushi was okay sommige waren iets te groot maar niemad is perfect. Ik had extra vroeg beteld om dat ik veel review's las over langen wachtijd bezorging ze deden er een uur over best schappelijk.
21 apr 2024 om 20:53 De warme gerechten waren ze vergeten te leveren, dus moeten bellen, en kreeg het als nog geleverd.
6 apr 2024 om 14:19 Omdat ze niet konden leveren wat ik wilde hebben, had ik gevraagd mijn bestelling te annuleren. Dit is echter niet door hun gedaan, ook niet na bellen. Thuisbezorgd heeft het geregeld, maar dit bedrijf vertrouw ik niet meer.
27 mrt 2024 om 9:33 De afgesproken tijdstip is enorm lastig voor hun om te bezorgen. Na bellen en duidelijk zijn geweest konden ze het opeens meteen bezorgen ipv halfuur later. Heel jammer.. Sushi smaakte wel goed
24 mrt 2024 om 22:30 lekker maar duurt lang voor het bezorgt wordt
24 mrt 2024 om 10:27 Het eten is bij jullie altijd geweldig maar 2 uur wachten op je eten Kan echt niet